SpiderMaker 3D printer

1.956,00 DKK  Ekskl. moms

SpiderMaker er en prisvenlig 3D printer.

SpiderMaker er uden sammenligning den billigste 3dprinter på det danske (hvis ikke europæiske marked), hvor man får både en heated buildplate (emneplade man bygger på), en 100% samlet maskine, som kun skal nivelleres, dansk manual, medfølende service på mail og telefon fra officielle forhandlere og ikke mindst dansk undervisningsmateriale, som betyder, at man meget nemt kan inddrage en SpiderMaker i sin undervisning.

  • Opvarmet emneplade (60C)
  • Let og alsidig hotend, der kan printe PLA og PETG, dog med en anbefaling om at holde sig til PLA.
  • 100% samlet ud af kassen
  • Nem at nivellere
  • 120x120x120mm byggevolumen
  • Kører med SD kort
  • Indbygget Wifi (advanced user)
  • Cura Slicer – Software medfølger på SD kort

Læs mere om projektet på www.SpiderMaker.dk

Tilgængelig på restordre

SpiderMaker er et dansk koncept hvor vi har designet en 3dprinter der er lille og simpel – dog utrolig brugervenlig og stabil 3dprinter – den er målrettet mod undervisningsinstitutioner (folkeskoler, efterskoler, ungdomsskoler osv.) hvor man gerne vil inkludere og anvende 3dprint i undervisning, men hvor man ikke nødvendigvis har de helt store budgetter.

Vi mener at unge mennesker idag skal have muligheden for at afprøve og lege med 3dprint, inden de fastsætter sig på en videregående uddannelse. 3d print bruges idag indenfor tekniske videregående uddannelser og vi ser i stigende grad af både små- mellem- og store virksomheder integrere 3dprint som fast del af deres udviklingsarbejde, deres egenproduktion eller til f.eks. print af prototyper til kundefremvisninger, messer, produktudvikling eller hvad man nu kan tænke sig til.

Til en SpiderMaker 3dprinter medfølger der til undervisningsinstitioner; Færdige 3dprint filer som kan bruges direkte i en undervisnings situation på en skole eller lignende. Undervisningsmateriale til den enkelte underviser – hvor vi har taget didaktik, pædagogik og ikke mindst teknik med i overvejelserne – for at bruge 3dprint direkte i f.eks. Matematik undervisning. Du får direkte service fra SpiderMaker teamet eller fra din lokale forhandler. Du får inkluderet supportaftale med e-mail support og telefonisk support. En UTROLIG lav pris på 3dprinter og forbrugsmaterialer.

Yderligere information

Vægt9 g