ScanNCut Brother SDX1200

4.636,00 DKK  Ekskl. moms

Denne nye model SDX 1200  er helt lydsvag når den arbejder, kan skære op til 3 mm (før max 1,6 mm) og bedst af alt.
Man skal IKKE justere skærdybde. Den er HELT automatisk.
ScanNCut DX SDX1200 er helt selvstændig – det betyder, at du ikke behøver at tilslutte den til en computer. Ingen andre skanne og skæremaskiner kan dette.
Design overalt
Helt automatisk knivjustering
VIRKELIG ALSIDIG!
ScanNCut DX kan nu skære i et bredt udvalg af materialer, lige fra tynde stoffer til materialer som filt, kork og mosgummi op til 3 mm tykt.
SUPER PRÆCIS OG STABIL
ScanNCut DX er lavet til at give dig de mest præcise og lydløse udskæringer nogensinde, selv i avancerede mønstre og tykkere materialer.

Kniv sensor teknologi
Med den nye auto-kniv funktion, kan du skære i et stort udvalg ag kraftige materialer, uden at skifte kniven. SDX1200 leveres også med vores special designede auto-kniv til tynde stoffer, så du kan skære de tynde stoffer helt uden problemer.
Ubegrænsede design muligheder
På den 5″ store farve skærm i klare farver, kan du lave og rediger dine designs. Den ekstra store refleksfri skærm gør det lettere end nogensinde, at redigere, zoome og tilpasse dit design, uden brug af computer eller smartphone.
Kniv-sensor teknologi
Det fuld-automatiske knivsystem fjerner alt gætværk og finder den korrekte knivdybde og tryk, og giver det perfekte snit. Så sparer du tid og besvær. Du kan endda manuelt finjustere for at tilpasse til egne ønsker.
Indbygget skanner
Skan stort set alt – en håndtegnet tegning, et udklip fra et blad, værdsatte fotos mm. – lav uendeligt mange udskæringer og tegninger, og gem dem i maskinens hukommelse.
Scan-to-cut-data
Skan, rediger og lav dine egne designs og gem dem som en skærefil. ScanNCut laver selv skærelinierne, som kan bruges til at udskære, tegne eller præge*.
*Prægningskit er ekstra tilbehør
Direct cut (Direkte udskæring) & half cut (Folie udskæring)
Skan din tegning/billede, lav out-linen og vælg det du ønsker udskåret fra den indskannede flade. Fjern bøvlet med at klippe ud i hånden. Half cut er super smart til at skære ud i folier, så nemt du laver flotte wall-stickers og klistermærker.
600dpi Skanning til USB
Indskan dine favorit fotos, tegninger eller mønstre på det store skanningsareal (Op til 297 x 603 mm) på den store skanningsmåtte. Gem som jpeg fil direkte til en USB hukommelse.
* den store skanningsmåtte er ekstra tilbehør.
Indskanning af baggrund
Lad ikke små kantede reststykker materiale gå til spilde. Med vores baggrundsskanningsfunktion, kan du placere dit design præcist på reststykkerne og derved spare materialer, tid og penge!
Skær op til 3mm tykt
Skær tykkere materialer som filt og mosgummi op til 3mm tykt. Det nye 3mm knivsblad giver dig mulighed for at udforske et bredt udvalg af materialer, alt sammen bare med et alsidigt knivsblad.
Trådløsforbindelse WLAN
Med den trådløse forbindelse kan du sende mønstre direkte fra dit gratis CanvasWorkspace computerprogram til maskinen. Kabler og USB sticks er overflødige.
Skær i stoffer
Hallo alle quiltere ! Tryk på en knap og den udskærer perfekte quilte og patchwok stykker. ScanNCut kan endda skære med dit foretrukne sømrum tillagt og tegne sylinien bagefter. Så kan du koncentrere om det sjove i at sætte den perfekte quilt sammen.
Tegnefunktion
ScanNCut kan lave din skærefil – uanset om det er fra et indskannet billde eller fra et indbygget mønster – om til en tegning på få sekunder. Du har et stort udvalg af udfydninger at vælge mellem.
Indbyggede mønstre
SDX1200 har med sit kæmpe udvalg på 17 skrifttyper og 1303 indbyggede mønstre – incl. 140 quilte og applikationsmønstre- noget til alle personer, projekter eller lejligheder. Vølg mellem basis figurer, border, quilts, applikationer, skrifttyper og meget meget mere.
SVG-filtype kompatibel
ScanNCut DX SDX1200 kan læse SVG filer direkte, så det er ikke nødvendigt at konvertere før du kan skære dem ud.
PES/PHC/PHX kompatibel
På SDX1200 kan du direkte konvertere dine favorit PES/PHC/PHX* broderifiler om til skære- eller tegnefiler. Den kan genkende gråtoner, farve, region og stinglinier, så dine konverterede broderifiler bliver nu til flotte udskæringer, tegninger, prægninger eller foile udsmykninger.
*for at læse PHX-filer skal maskinen være opdateret til version1,1X eller nyere

Yderligere information

Vægt9000 g

Du kunne også være interesseret i...