ScanNCut Brother CM300

2.796,00 DKK  Ekskl. moms

Brother ScanNcut CM300 kan skære i mange forskellige materialer og giver muligheder for patchwork, quiltning, papirklip, folier og mere.
Brother ScanNcut kan scanne det meste alt fra en håndlavet tegning, til et magasin udklip eller et personligt foto. Brother ScanNcut giver mulighed for endeløse designs og du kan gemme dem i maskinens hukommelse og bruge dem igen eller sætte sammen med andre.

ScanNcut er super god til skoler og Makerspaces hvor man hurtigt får udbytte af sine design.

Registrer din nye ScanNcut og få styr på garantien, klik her:

www.brothersewing.dk herefter under ScanNcut, tryk på registrer.

Scan dit eget design eller vælg et af de mange indbyggede designs, heriblandt quiltemønstrer og alfabeter.
Vælg mellem de grundlæggende skabeloner, indviklede mønstre, kanter, quiltemønstre, fonte og meget mere, du skal blot vælge et design og det bliver skåret ud i dit valgte materiale.
Skærer i næsten alt op til 1,5mm tykt papir, pap, stof, læder, plastik, selvklæbende folie med mere, skærer hurtigt og ekstremt præcist.
Med ScanNcut fra brother har du mulighedd for at skifte kniven ud med en pen, så det er muligt at lave stregtegninger af enten de indbyggede designs eller dine indscannede tegninger, her kan du vælge mellem tuscher til papir/pap i 6 forskellige farver eller vand/luftopløselige tuscher til stof.

Medfølger:

Tilbehørspose med standard kniv og standard holder, skæremåtte mellem/pink 12″x12″, spatel og pegepen.

Yderligere information

Vægt9000 g

Du kunne også være interesseret i...