COVID19 VISIR – FACE SHIELD EN166-2001 godkendt

Fra 79,20 DKK  Ekskl. moms

Dette er et visir til beskyttelse af ansigt hos private personer og ansatte i udsatte arbejdsfunktioner, hvor man gerne vil værne mod Covid19 smitte. Vi håber med udbud af disse visirer at kunne bidrage med mindre Corona smitte spredning i Danmark.

Alle der ønsker det kan købe visirer / face shields her.

Visiret består af

  • Øvre del – Pandebåndet
  • Nederste del – hage
  • Elastisk bånd med huller tilpasning til hoved.
  • Transparent
  • Samle vejledning

Face shield er CE godkendt og overholder EU regel i forbindelse med personligt beskyttende udstyr.: EU declaration of conformityEU Type-Examination Certificate No. 20 0247 T/NB

PrusaProFaceShield_assembly

Ryd

Der er blandt private og erhvervsdrivende en efterspørgsel på visirer og vi vil derfor gerne bidrage til at disse kan købe visirer til en fornuftig pris. Visirerne er udviklet og produceret af PRUSA3D.com og overholder standard EN 166:2001 1 s 3.

Visiret kan rengøres med sprit hvor det anbefales ikke at bruge en sprit med glycerin (eksempelvis håndsprit), idet smitte nemmere kan sætte sig i glycerinen. Brug derfor isopropylalkohol, hospitalssprit, husholdningssprit eller lignende. Følg denne guide.

Transparenten der sidder på visiret er i klasse 1 standard for optisk transparens og kan benyttes til længerevarende arbejde, selv hvis man også bruger beskyttelsesbriller(uden tildugning), respirator eller andre beskyttelses værnemidler.

Transparenten overholder hårdhedsstandard “S”, overfladen på pandebåndet er glat og behagelig (produceret med plastik støbning) og er certificeret som værnemiddel mod dråber og flydende spray. (klasse 3).

Face shield kan bruges gentagne gange efter disinfektion. En grundig guide til disinfektion findes her. Brugbarheden af forskellige disinfektions metoder er blevet godkendt af individuelle laboratorier gennem brug af aktive coronavirus prøver. 

Visiret består af 4 dele der samles jævnfør samlevejledningen der følger med pakken. Det er meget simpelt og tager kun få minutter.

Du kan se visiret på videoen nedenfor og hvordan det samles.

 

Prusament_PCBlend_TDS_EN_13052020

prusa_pro_eu_declaration_of_conformity_web

Prusa_PRO_cert_EN

Yderligere information

Vægt300 g
product_type

1 stk., 10 stk., 2 stk.

Du kunne også være interesseret i...

  • 3DE PLA filament 1.75mm – vælg farve

    Fra 118,40 DKK  Ekskl. moms