Robot Hockey

Inkluderende metode for lærere og elever

Robot Hockey League er den mest inkluderende metode for lærere og elever at komme igang med robotprogrammering og 3D design. KIDSprint hjælper igang med inspirationsmaterialer og mulig opkvalificering af lærere. Robot Hockeyleague er støttet af Undervisningsministeriet og K.L.

I Robot Hockeyleague bruges der robotprogrammering via mBlock (Scratch) og 3D design/print til optimering af robotterne til Hockey kamp. Ideen er at elever fra 4. til 10. klasse skal designe i blok programmeringssproget mBlock (Scratch) og 3D designe for at opnå vinderchancer i den landsdækkende konkurrence. BEMÆRK at mBOT robotter nu kan programmeres via Chromebook.

Som lærer bliver man klædt på til at lede eleverne gennem udfordringerne via vores online univers som man køber sig tilgang til nedenfor. Pakkerne nedenfor er bygget op omkring klassetilmeldinger, så man ikke behøver at tilmelde hvert hold for sig.

Pakke 1

2.950kr.

4 mBot robotter
Lærervejledninger
Tilmeldingsgebyr 2018
Regelsæt og hockey puck
X
X
X
X
X

PAKKE 1 er for dem der vil prøve Robot Hockey med et lille valgfagshold.

Pakke 2

5.950kr.

8 mBot robotter
Lærervejledninger
Tilmeldingsgebyr 2018
Regelsæt og hockey puck
Videovejledning i mBlock programmering
Easyplast 100 g. x 4 stk.
X
X
X

PAKKE 2 er for dem der vil prøve Robot Hockey med en hel klasse og har brug for mere introduktion til robotprogrammering

Pakke 3

14.950kr.

8 mBot robotter
Lærervejledninger
Tilmeldingsgebyr 2018
Regelsæt og hockey puck
Videovejledning i mBlock programmering
3D print lærerguide
5 timers Robothockey Workshop
Mini 3D printer Easy Use
2 x 1 kg. filament

PAKKE 3 er for dem der ønsker en motiverende, lærerig workshop til igangsætning af arbejdet med Robot Hockey League, programmering og design thinking.

Inkl. lærerkursus

Der er minimum 2 elever på et hold, da der på hvert hold er 2 mBot Robotter. Man bestemmer i princippet selv maks. antal elever på holdene.