Robot Hockeyleague

Robot Hockey League er den mest inkluderende metode for lærere og elever at komme igang med robotprogrammering og 3D design. KIDSprint hjælper igang med inspirationsmaterialer og mulig opkvalificering af lærere. Robot Hockeyleague er støttet af Undervisningsministeriet og K.L.

I Robot Hockeyleague bruges der robotprogrammering via mBlock (Scratch) og 3D design/print til optimering af robotterne til Hockey kamp. Ideen er at elever fra 4. til 10. klasse skal designe i blok programmeringssproget mBlock (Scratch) og 3D designe for at opnå vinderchancer i den landsdækkende konkurrence. BEMÆRK at mBOT robotter nu kan programmeres via Chromebook.

Som lærer bliver man klædt på til at lede eleverne gennem udfordringerne via vores online univers som man køber sig tilgang til nedenfor. Pakkerne nedenfor er bygget op omkring klassetilmeldinger, så man ikke behøver at tilmelde hvert hold for sig.

Pakke 1: er for dem der har robotter og som ikke ønsker tilkøb af ROBOT HOCKEY BOGEN – Et matematik – og programmerings hæfte for lærere.
Læs mere
Pakke 2: er for dem der har robotter og som ønsker dybere brug af robotter ud over Robot Hockeyleague. i Pakke 2 får man et klassesæt af ROBOT HOCKEY BOGEN, samt 5 pakker Easy Plast med.
Læs mere
Pakke 3: er for dem som gerne vil være med i Robot Hockeyleague, men som ikke har robotter og gerne vil have -10% på alle produkter hos KIDSprint.
Læs mere

Der er minimum 2 elever på et hold, da der på hvert hold er 2 mBot Robotter. Man bestemmer i princippet selv maks. antal elever på holdene.

 

Lille pakke

DKK750
for 1 år
inkl. 10% rabat

Stor pakke

DKK4.475
for 1 år
Robot Hockey Forum
Hockey Puck
Robot Hockey Regelsæt
Plantegning Hockey bane
Programmerings introduktion
Årsmål opnået ved deltagelse
1 side med matematik opgave
5 poser Easyplast 60, 100 gr.
Inspirationsvideoer i 3D design
programmering og 3D design
Matematik programmeringshæfte
20 sider inkl opgaver (klassesæt)
4 stk. mBot 2.4ghz robotter
(2 hold) m. 10% rabat
10 % rabat i 12 måneder
på alle produkter i webshop

 

https://youtu.be/b1NjYXd__ss
Nedenfor ses eksempler på robot designs der er udviklet af elever deltagende i Robot Hockeyligaen.