fbpx

Kurv

Hvem samarbejder med KIDSprint?

By maj 9, 2019 august 16th, 2019 Reference, Uncategorized

KIDSprint har siden 2015 haft mange gode samarbejdspartnere og tilfredse kunder, der bliver ved med at bruge KIDSprint til teknologisk læring, konsulentarbejde og 3D print opgaver. Nedenfor er et par eksempler og endnu flere kan findes i 3D portfolio eller i historier fra forskellige nyhedsider.

Et samarbejde med KIDSprint kan være fordelagtigt for kommuner, institutioner og private virksomheder i forskellige former. Til inspiration kan nævnes Kultur og Fritid, Vejle Kommune, Makerspace Ringkøbing, CRAFT fra STIL, Danfoss Drives, Monday Production og mange flere.

Kultur og Fritid Vejle har brugt Kidsprint som undervisningsafholder i ferieperioder hvor børn og unge har fået oplæring i 3D design, 3D print og robotprogrammering.

Makerspace Ringkøbing har brugt Kidsprint som sparringspartner på valg af teknologier til læring i Makerspace og til indhentning af gode tilbud på hardware i 3D print, robotteknologi og MICRO:BIT.

CRAFT fra Styrelsen for IT og Læring har haft Robot Hockey League som eksempel på hvordan man kan kombinere 3D design, 3D print, robotprogrammering og Gamification til leg og læring om programmering, design thinking, samarbejde og taktik.

MondayMedia har som mange andre brugt KIDSprint til at få udviklet 3D skalamodeller til præsentation og promovering. Det at få en skalamodel til fremstilling af et produkt eller serviceydelse er et rigtig stærkt virkemiddel.

Danfoss Drives A/S fik 3D printet deres logo i chokolade til brug i deres præsentation af deres nye AM Hub. En af de mange specialopgaver Kidsprint kan hjælpe med og skabe ekstra opmærksomhed omkring et specifikt emne eller event.