KIDSprint kan tilbyde 3D printet chokolade til dåb, fødselsdage, konfirmationer mm.

Vi elsker 3D print og tilbyder nu 3D printet chokolade i færdigt design eller dit eget design.

Choc Creator er den bedste 3D chokolade printer på markedet og med den printer vi chokolade til en specielle lejligheder. Om det er barnedåb eller til Valentine. Choc Creator er udviklet i samarbejde med Belgiske Callebaut chokolade. Vi kan printe ovenpå eksempelvis hvid chokolade for at opnå et farvespil i designet. Et stykke chokolade lavet som ren tekst (maks. 10 bogstaver) i op til 2 lag koster 15 kr. pr. stk. Skal man have en rigtig 3D model med op til 8 lag så koster chokoladen mellem 20 og 50 kr. pr. stk. alt efter designet. Minimum bestilling er 10 stykker chokolade.

For at høre mere så kontakt os på info@kidsprint.dk eller på 22565838 for en snak om hvilken chokolade I kunne tænke jer og hvordan den skal se ud. Det skal passe til jeres fest eller specielle lejlighed.

KIDSprint 3D chokolade modeller

Med Choc Creator kan vi for første gang i Danmark lave 3D printet chokolade som passer til dine ønsker. På billedet til højre ses eksempler på 3D chokolade stykker der koster fra 20 til 50 kr. pr. styk ved mindst 10 stk.

Choc Creator virker bedst med Callebaut 55% og dermed bruger vi den fineste couverture chokolade med en rig smag af chokolade bønner. Vi afprøver gerne andre chokolader på bestilling.

Med chokolade printeren inspirerer vi også til at tænke i de muligheder der er med 3D print, hvilket vi elsker her hos Kidsprint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3D chokolade print i 2D

3D print med Choc Creator tager tid og derfor laver vi også  2.5D print i en form for omrids. Det kan være omridset af et ansigt på et billede eller et hjerte som det til venstre.

Send os et ansigtsbillede af en i gerne vil lave 3D chokolade print af for en pris på 3D chokolade printet. Printet laves i omrids ligesom billedet til venstre og selvfølgelig i den fine Belgiske Callebaut chokolade.